Tapahtumien ja paikkojen lisäys Stadissa.fi -sivuille

Tapahtumien lisääminen:


    Sivuilta puuttuvan tapahtuman voit lisätä helposti "lisää tapahtuma" -linkistä sivun ylälaidasta. Tapahtumapaikka tulee löytyä palvelusta ennen tapahtuman lisäämistä. Jos paikkaa ei löydy, lisää se ennen tapahtumatietoa. Lomakkeella pakollisia kenttiä ovat tapahtuman 'nimi', 'kategoria', 'hinta', 'kuvaus' sekä 'ajankohta'. Sivulla julkaistaan aina tapahtuman alkamisaika kullekin tapahtumapäivälle. Kuvauskenttään kannattaa lisätä päivämäärä vielä tekstimuodossa sekä tarvittaessa päättymisaika. Voit jo tämän jälkeen lisätä tapahtuman tiedot lisää tapahtuma -lomakkeella. Vinkki: Jos tapahtuma on useita päiviä, valitsemalla alkamis- ja päättymispäivän saat jokaisen päivän lisättyä ja voit editoida alkamisaikoja tai poistaa päiviä välistä

Paikkojen/tapahtumapaikkojen lisäääminen


    Varmista ensin, onko paikka jo sivuilla. Joskus paikka voi alkaa nimellä "Ravintola X", "Teatteri X" tai "Helsingin X". Tapahtumapaikan tiedot voi lisätä "lisää tapahtuma" -lomakkeelta löytyvästä "Ehdota paikkaa" -linkistä. Voit laittaa meille tiedon lisäämästäsi paikasta myös sähköpostilla (info at stadissa.fi).

Tapahtumien ja paikkojen löytäminen:


    'Suosituimmat tulevat tapahtumat' osio sivun ylälaidassa kertoo mitkä tapahtumat ovat katsotuimpia sivuilla. Siitä näkee mitkä ovat erityisesti pinnalla tällä hetkellä. Kategorioista näet tapahtumat kategorian mukaan klikkaamalla esim. Musiikki-välilehteä. Hakutoiminnolla voit hakea tapahtumia nimen tai paikan mukaan. Kun kirjoitat nimen alkuosan, hakukenttä ehdottaa oikeita tapahtumia tai etsimääsi paikkaa. Tapahtuman sivuilta pääset tapahtuman paikkasivulle osoite- ja karttatietoihin. Paikkasivuilta näet helposti paikan tulevia tapahtumia n. 10 kpl eteenpäin.


Katso myös:


Tapahtumien ja paikkojen lisäys
Kaikki tapahtumapaikat
Vinkkejä hakutoimintoon