Döner Harju (FB:ssa Döner Kallio) on kohistu kebab-ravintola Kalliossa, joka avautui alkuvuodesta 2014. Paikka on luvannut valmistaa Helsingin laadukkaimmat kebabit ja ainakin alku näytti lupaavalta. Jonottaa saa, mutta kävijä-arvioiden mukaan paikan kebabit ovat sen arvoisia.
Paikan perustajat Jari Lönnberg ja Reima Mäenpää ovat opiskelleet döner kebabin saloja Berliinissä ja pyrkivätkin tuomaan Suomeen maistuvamman ja ei niin raskaan kebabin. Tarjolla on rulla- leipä- ja lautasannoksia sekä kasviskebab. Miehet pyörittävät myös Harjun makkaratehdasta.
Aukioloajat: Lounas ti-pe 11-14.00 Iltaisin ti-to 17-22 pe 17-23 & la 12-23
Tämä kenttä on pakollinen.Anna sähköpostiosoite oikeassa muodossa.Syötä tiedot oikeassa muodossa. E.g.: 10 € / 15 €Tietoja ei ole tallennettu. Haluatko varmasti sulkea lomakkeen?Odottamaton virhe esti tietojen tallentamisen.. Yritä uudelleen.Anna päivämäärä.Anna alkamisaika.Some dates are being edited. Please confirm your changes before submitting the form.Your upload exceeds the authorised amount. Please remove some files and try again.Tuntematon virhe esti kuvien tallentamisen. Kokeile uudestaan esimerkiksi pienentämällä ensin kuvatiedoston kokoa.You must accept the images publishing terms and condition.You forgot to choose an image to upload. Please select one now.Bad date format, please use the calendar to pick a date.