Ravintola Fornitaly - pizzeria navetassa
Jollaksesta Itä-Helsingistä löytyvä \"navetassa\" toimiva pizzeria, jossa italialainen yli 20 vuoden kokemuksen omaava pizzamestari Giuseppe Colasanzio ystävineen loihtii aitoja italialaisia pizzoja. Pyötiä ei ole eli pizzat ostetaan take away -periaateella.
Pizzeria palvelee asiakkaitaan kesäkaudella.
Ruuhkaa on usein ja kannattaa varautua siihen, ettei loppuillasta enää aina välttämättä riitä kaikille halukkaille.
Fornitalyn raaka-aineet tulevat Italiasta ja kasvikset leikataan ja grillataan paikanpäällä. Giuseppen erinomaisen pizzan salaisuus on hyvien raaka-aineiden lisäksi taikinan pitkä kohotusaika, yksinkertaisuus sekä \"la passione\" - intohimo.
Peruslista:
MARGHERITA 8,50 €
tomaattikastike, mozzarella, basilika
BUFALA 10,00 €
tomaattikastike, mozzarella, mozzarella di bufala, basilika
REGINA 9,50 €
tomaattikastike, mozzarella, prosciutto cotto (kinkku), herkkusieni
VERDURE 10,50 €
tomaattikastike, mozzarella, grillattuja tuoreita kasviksia (kesäkurpitsa, munakoiso, paprika)
TIROLESE 11,00 €
tomaattikastike, mozzarella, taleggio-juusto, speck-kinkku, grana padano-juusto
FANTASTICA 12,00 €
tomaattikastike, mozzarella, prosciutto crudo (ilmakuivattu kinkku), rucola, kirsikkatomaatti, grana padano-juusto
PARMIGIANA 10,00 €
tomaattikastike, mozzarella, munakoiso, grana padano-juusto, basilika
DIAVOLA 11,00 €
tomaattikastike, mozzarella, spianata piccante (tulinen salami), sipuli, grillattu paprika
Näin löydät perille
Paikanpäälle löytää, kun seuraa Herttoniemen ja Laajasalon kylttejä ja kääntyy ennen Santahaminaa Jollaksen kylttien mukaan vasemmalle. Sitten parin kilometrin jälkeen oikealle Jollas-instituutin kylttien mukaan, kunnes mäen päällä vasemmalla näkyy navetta. Herttoniemestä kulkee bussi nro 85/85B Jollakseen. Poistumispysäkin nimi Hämeenapajantie. Apua saa myös pizzerian numerosta 0404692258.
Osoite
Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.
Uutisia
iltalehti.fi 31.10.2016
iltalehti.fi 28.10.2016
iltalehti.fi 27.10.2016