Capperi
Capperi syntyi ystävysten muutettua Oulunkylän lähistölle perheidensä kasvaessa. He yhdistivät voimansa ja aikaansaivat Capperin, paikan, jonka ruokalistan kaltaista harvemmin löytää Napolin pohjoispuolelta.
Paikan suosio kertoo omaa tarinaansa pizzojen erinomaisuudesta.
Capperi esittelee alkuperäisiä, Suomessa ainoastaan Capperista saatavia raaka-aineita. Taikina tehdään hienoimmasta italialaisesta, kylmäjauhetusta täysjyvävehnästä. jonka huippukorkea valkuaisaine- ja kuitupitoisuus tekevät pizzan pohjasta aidon napolilaisen pizzan.
Täytteissä ei tingitä. Pohjan päälle laitetaan Tomaatteja San Marzanosta, Vesuviuksen alueelta ja Corbarasta; kolme kertaa peräkkäin maailman parhaaksi valittua Ella Mozzarellaa Campaniasta ja luonnollisesti muitakin tuoreita raaka-aineita.
Napolilaista pizzaa pidetään vaativimpana versiona pizzasta. Annokset pitää valmistaa erittäin nopeasti, alle minuutissa 460-asteisessa erikoisuunissa. Capperin noudattama Gourmet Pizza -tyyli yhdistää ylellisiä aineita vahvaan perinteeseen, siitä myös Associazione pizza napoletana gourmet -jäsenyys ainoana Suomessa.
Osoite
Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.
Uutisia
iltalehti.fi 31.10.2016
iltalehti.fi 28.10.2016
iltalehti.fi 27.10.2016