Studioravintola Paksu
Studioravintola Paksu joutui sulkemaan ovensa lopullisesti toukokuun lopussa 2013 Yliopistonkadulla. Nykyään Paksun paikalla toimii kohua herättänyt all-inclusive -iltoja tarjoava Open Bar Club&Lounge.
Paksu tuli tunnetuksi paitsi Facebook-ilmiönä, myös erinomaisista ribseistään, joita se jatkossakin mahdollisesti tarjoaa erilaisissa tapahtumissa.
\"Paksu tulee tuomaan nimeään kantavia tuotteita markkinoille ja tuottamaan laadukkaita nautintojen ympärillä pyöriviä palveluita. Päällimäisenä yritys maksaa synnyinkotinsa Tuho&Turma oy:n kaatumisesta jäänneet velkasaatavat takaisin.\"
-------------------------------
Aiemmin tapahtunutta:
Studioravintola Paksu sai toisen elämän maaliskuussa 2013. Yrittäjän hätähuutoon vastattiin sosiaalisessa mediassa ja homma alkoi rakentua taas kasaan, kiitos tuhansien avuliaiden ihmisten. Juuri aiemmin taru näytti olevan lopussa, kun ravintola ilmoitti sulkemisestaan (Facebookissa 13.3.2013).
Paksusta:
Studioravintola Paksu on ravintola, jossa on samassa yhteydessä valokuvastudio, jonka kuvauksia asiakkaat voivat seurata samalla kun nauttivat ravintolan antimista.
Keittiössä on viitteitä Amerikkalaisesta, Eurooppalaisesta sekä Aasialaisesta keittiöstä. Perustana on laadukkaat raaka-aineideet sekä kokkimaajoukkueessakin vaikuttaneen keittiömestari Toni Mikkosen mielikuvitus ja ammattitaito. Ruokaa saa aina aamupalasta myöhäiseen yöhön. Paksusta saa myös lounasta arkisin ja brunssia la-su klo 11-15.
Paksun lounaslista
Valokuvaaja Nadi Hammoudan pitää Paksussa päämajaansa. Näin hänen kuvausta on mahdollista päästä seuraamaan käytännössä.
Studiota on myös mahdollisuus vuokrata lyhyempiin tai pidempiinkin projekteihin.
Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.
Uutisia
iltalehti.fi 31.10.2016
iltalehti.fi 28.10.2016
iltalehti.fi 27.10.2016