Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/beta.stadissa.fi/dao/TopPicksDAO.php on line 26

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/beta.stadissa.fi/dao/TopPicksDAO.php on line 62
Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset | Stadissa.fi

BANNER2_ALT

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit ja kierrätyskeskukset

Keskustan ja kantakaupungin kirpputorit, second hand- ja vintage-liikkeet alueen mukaan. Alla esiteltyinä ensin Etelä-Helsingin ja ydinkeskustan, sitten Töölön ja lopuksi Vallilan, Kallion ja muun kantakaupungin liikkeet.

Katso myös Muut Helsingin kirpputorit.

ETELÄ-HELSINKI

Unnew
, Uudenmaankatu 16
Uudenmaankadulla huonekaluihin ja sisustustuotteisiin keskittyvä second hand -liike. Kahvilasta saat itsetehtyjä leivonnaisia sekä ostosten lomassa siemailtavaksi myös kuohuvaa.
Lisätiedot

\"\"


Hietalahden Kirpputori ”Hietsun kirppis”
, Bulevardi 42

Hietsun Kirppis toimii kesäisin. Myyntiin saa tuoda ainoastaan myyjän omassa taloudessa käytössä ollutta tavaraa. Uusia tuotteita, kukkia, elintarvikkeita tai eläimiä ei saa kaupata.
ma-su

Lisätiedot ja hinnasto 


UFF vintage, Bulevardi 30
Bulevardin UFFilta löydät laadukasta vintage-muotia. Kasvanut käytettyjen vaatteiden myynti taistelee pikamuodin kulutusta vastaan. Kasvu on ollut vauhdikasta ja seuraillut UFFin vintagetarjonnan kasvua. Lue lisää

Fida – Roba, Iso Roobertinkatu 28 
Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Avoinna ma-la.
Lisätietoja 

Punavuoren Patina, Sepänkatu 11
Itsepalvelukirppis, joka saa asiakkailta kiitosta hyvästä palvelusta. Paljon laadukkaita vaatteita ja löytöjä. Kirppikseltä saa myös kahvia ja tuoretta pullaa. 
Lisätiedot

Relove Freda
, Fredrikinkatu 25 
Reloven Fredan liike hoitaa koko myyntiprosessin hinnoittelusta esillepanoon ja myyntipaikan purkamiseen saakka. Relove panostaa hyväkuntoisiin ja ajankohtaisiin miesten ja naisten vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin.
Lisätiedot

Kampin Kirpputori - Runeberginkatu 8
Itsepalvelukirpputori sijaitsee Hankenin vieressä ja kävelyetäisyydellä Kampin ostoskeskuksesta. Tilavalla kirpputorilla on toistasataa myyntipaikkaa alakerrassa. Yläkerta on tarkoitettu arvokkaimmille tavaroille. Avoinna: ma-pe 11-19 ja la-su 11-16.
Lisätietoja

Helsinki Flea Market, Merikannontie 3 
Taivallahden kupeessa, Hietsun ja Cafe Regatan välissä Merikannontiellä sijaitseva tsepalvepalvelukirpputori. Sisäänkäynti meille löytyy A-rapun luota talon päädystä. Helsinki Flea Market tarjoaa ihanteelliset olosuhteet asiakkailleen täyttäen tämän päivän itsepalvelukirpputorien vaatimukset mukaillen vanhaa ’kellarikirppis’-tunnelmaa. Tiloista löytyy itsepalvelukirpputorin lisäksi ”antiikki-alakerta”, josta voit löytää huolella haalittuja historiallisiakin esineitä kodin sisustukseen. Lisätiedot

Kirpputori Hietsumarket, Hietalahdenranta 11
Hietsumarketin itsepalvelukirpputori vuokraa myyntipaikkoja, myyntipöytiä ja vaaterekkejä.
Aukioloajat: ma–pe 10–17.30, la 10–15 ja su 11-15
Lisätietoja ja hinnasto

Kaivarin Kanuuna ja Kaivarin Kanuuna Classics Vuorimiehenkatu 27
Kaivarin Kanuunan itsepalvelukirpputorilla on myynnissä kodin tekstiilejä vaatteista sisustamiseen tarkoitettuja tekstiilejä myöten.
Viereen on avattu Classics, joka tarkoitettu arvokkaammille merkkivaatteille ja asusteille. 
Kanuunassa on myös pieni kahvinurkka. Lisätietoja ja hinnasto 

Töölön Kanuunassa keittiötarvikkeita ja pieni lastenosasto (tiedot alempana).

UFF vintage, Fredrikinkatu, Fredrikinkatu 36 (Kamppi)
Yksi UFFin vintage-liikkeistä. Kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Tietysti myös vintagea. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta. Lisätietoja

Play it again, Sam, Rauhankatu 2
Menneiden vuosikymmenten vaatteisiin hurahtaneiden aarrekammio. Vuonna 1987 Arja Könösen perustama myymälä sijaitsee edelleen samoissa tiloissa ja on yksi Helsingin vanhimmista vintage -liikkeistä. Alusta asti myymälässä on sekä myyty että vuokrattu vaatteita ja asusteita. Koko olemassaolon ajan myymälässä ovat asioineet sekä elokuva- että viihdemaailman ammattilaiset ja kattava valikoima houkuttelee paikalle myös uteliaita matkailijoita ympäri maailman. Viimeksi tuotteita on nähty esimerkiksi Tuntemattomassa sotilaassa ja Putouksessa.
Lisätiedot

Kruunukirppu&Olkkari
, Mariankatu 12 

Kruunukirppu on lasten secondhandshop Kruununhaassa. Kruunukirppu on lasten merkkivaattieden second hand shop sekä palveleva lasten lelukauppa. Samassa yhteydessä oleva Olkkari on lifestyle liike kodin sisustajalle. Avoinna ti-la.
Kotisivut 


TÖÖLÖ

UFF – Kamppi Runeberginkatu
, Runeberginkatu 4 C
Myymälä sijaitsee Kampin ostoskeskuksen läheisyydessä.UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta. Avoinna: ma-su Lisätietoja

Kaivarin Kanuuna Töölö, Töölöntorinkatu 11
Kanuunan Töölön liikkeestä laadukkaiden second hand tuotteiden lisäksi lasten vaatteita, keittiötarvikkeita, lastenrattaita sekä miesten maailma. Lapsille oma lasten leluosasto ja leikkialue. Liikkeessä myös kahvila. Lisätietoja

Kaartinen & Kuusela
, Arcadiankatu 19
Kahden räätälin perustama Vintage & secondhand -liike Arkadiankadulla Töölössä. Omistajien intohimona klassiset ja korkealaatuiset puvut ja muut miestenvaatteet. Tarjolla myös räätälipalveluita.  Lisätietoja

UFF – Mannerheimintie
, Mannerheimintie 104

Myymälä sijaitsee Töölön Tullinpuomissa.
UFF myy vaatteita, kenkiä, asusteita ja kodintekstiilejä. Lahjoituksia otetaan vastaan vaatekeräys-palvelun kautta.
Avoinna: ma-su
Lisätietoja

Hilda Viola, Museokatu 7
Vaateliike Hilda Viola on palvellut asiakkaitaan Helsingissä jo vuodesta 1990. Muotivalikoima koostuu sesongin uusimpien trendien mukaisesti pääasiassa Pariisista, mutta löytöjä on myös muualta Euroopan muodin keskuksista. Hilda Violan tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja huolella valittuja, kuitenkin kohtuuhintaisia.
Lisätiedot

UFF vintage, Töölöntori
, Runeberginkatu 44
Töölöntoria ja Relovea vastapäätä yksi UFFin vintage-liikkeistä. Vintage-liikkeessä paljon laadukkaita asusteita vanhan elokuvateatteri Adlonin tiloissa, jossa aiemmin oli Motivus-kuntosali. Liike on UFFin ensimmäinen vintage-lippulaiva trendikkäässä Töölössä. Lisätietoja

Relove
, Sandelsinkatu 6 (Töölöntori)
Laadukas liike on enemmän second hand boutique kuin kirppari. Relovessa voi tehdä löytöjä laatumerkeistä ja muodin viimeisimmistä virtauksista kuin vintagestakin. Tyylikäs myymälä kutsuu tutkiskelemaan tai vain piipahtamaan kahvilassaan. Avoinna: ma-su. 
Lisätietoja 

DoM Itsepalvelukirpputori, Mannerheimintie 40
Iso näyteikkuna Mannerheimintielle, jossa esillä parhaimpia, joskin myös kalleimpia tuotteita. Kamera valvonnalla ja hälytysjärjestelmällä varustettu itsepalvelukirppis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä.
Aukioloajat: ti-su
Lisätietoja 

Little Copenhagen, Töölönkatu 8 sekä Annankatu 12
Lastenvaateliiki Little Copenhagenin liikkeissä voi myydä hyväkuntoisia merkkilastenvaatteita itsepalveluperiaatteella.
Avoinna: ma-pe 10-18, la 10-16
Lisätiedot

\"\"

Jäähallin kirpputori
, Nordenskiöldinkatu 11-13 (Taka-Töölö)
Perinteinen Jäähallin Kirppis järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin lukuun ottamatta aikoja, jolloin hallissa on muuta ohjelmaa. Kirpputori on kiinni kesäisin.

Aukioloajat: la ja su 9-13.30
Lisätietoja ja hinnasto


VALLILA, KALLIO, TOUKOLA ja HAKANIEMI

Hoochie Mama Jane
, Agricolankatu 11
Laadukas naisten juhlapukeutumiseen erikoistunut vintageparatiisi Karhupuistossa, Kalliossa. Vaatteiden lisäksi tarjolla on laaja valikoima kenkiä, laukkuja, koruja ja muita asusteita eri vuosikymmeniltä. 
Lisätiedot

Pieni sydän
, Kaarlenkatu 10
Pieni sydän myy laadukkaita minimalistisia ja maksimalistisia second hand- ja vintage- vaatteita ja -asusteita Kallion sydämessä. Samassa tilassa Frida Marina ja VSE Helsinki.
Lisätiedot

Frida Marina
, Kaarlenkatu 10
Frida Marina on second hand- ja vintagekauppa sekä palveleva kirpputori, joka sijaitsee Helsingin Kalliossa. Oma valikoima koostuu pääasiassa 1940-80 -lukujen vaatteista ja asusteista. Palvelevalle kirpputorille voit sen sijaan tuoda myyntiin (aikakaudesta riippumatta) omia käytöstä poistuneita ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia vaatteita ja asusteita. Samasta osoitteesta löytyvät myös Pieni sydän Second hand, sekä Vintage Style Events Helsinki.
Lisätiedot

Almost New
, Hämeentie 28 (Kallio)
Rennolla tyylillä miesten ja unisex-muodin second hand- myymälä Hämeentielllä. You can do it – palvelussa hinnoittelet ja asettelet tuotteet itse esille. We can do it- versiossa tuot tuotteet myymälään, jossa puolestasi hoidetaan vaatteiden hinnoittelu, höyrytys, esillepano.
Lisätiedot

Soul Vintage, Helsinginkatu 6
Ennemmin laadukas vintage-shop kuin kirppis. Kiitelty ja suurella retrosydämellä rendikästä vintagea kauppaava liike. Tarjolla on mm. Levistä, nahkarotsia, farkkutakkeja, kenkiä, bändi t-paitaa ja muuta trendikästä ja hauskaa vaatetusta hyvällä maulla. Jo myymälässä vierailu on ispiroiva trippi vintagen maailmaan. 
Lisätiedot

 

Helsingin Sporttidivari (Vallila)
Laajat valikoimat urheiluvälineitä lapsille ja aikuisille. Hämeentien varressa Paavalinkirkkoa vastapäätä.
Lisätiedot

Ansa Second Hand, Agricolankatu 5
Hyväkuntoista ja laadukasta vintagea viime vuosisadan alusta aina 1980-luvulle asti. Valikoima on laaja ja täydentyy useita kertoja viikossa. Vaatteet, kengät, korut,hatut ja laukut juhlaan ja arkeen. Tyylikäs ja laadukas valikoima poimitaan ympäri maailmaa. Myyntiin tulee muutaman kerran vuodessa myös pieni valikoima uusia tuotteita. 
Lisätiedot

Aarteet Kiertoon, Porthaninkatu 10 (Kallio) 
Monipuolinen kirpputori/kierrätyskauppa Neljännen ja Viidennen linjan välissä. Valikoimissa kodin tavaroita, kuten lamppuja, tuoleja, astioita, kukkapurkkeja, lyhtyjä, mattoja, koriste esineitä, tauluja, laukkuja, lasia ja posliinia sekä vaatteita.
Lisätietoja

Flea lasten lelukauppa, Kangasalantie, 6 (Vallila)
Fleassa lapsille mm. käytettyjä ja uusiakin leluja. Erityisen paljon Littlest Pet Shop hahmoja ja LPS tuotteita. Kauppa toimi ennen Kalliossa toisella linjalla ennen muuttoaan Vallilaan.
Lisätietoja

Emmaus- Vallila, Mäkelänkatu 54
Kirpputorille on esteetön pääsy myös pyörätuolilla. Myynnissä on mm. huonekaluja, vaatteita, verhoja, sängynpeittoja, kirjoja, äänitteitä ja astioita.
Kirpputorilla on noutopalvelu ja tuotto ohjataan Emmauksen työhön.
Aukioloajat: ti 11-18, ke-pe 11-17 ja la11-15
Lisätietoja
 


UFF - Arabia, Arabian kauppakeskus 2 krs
Arabian kauppakeskuksen UFF-myymälässä laadukkaita second hand -vaatteita koko perheelle. 
Lisätiedot

UFF vintage Kallio/Hakaniemi,  Hämeentie 4 
Hakaniemen myymälä on keskittynyt vintageen. UFFin vintagemyymälöissä laadukasta vintage-muotia. Myymälä Kalliossa Hämeentien ja toisen linjan kulmassa. UFF ottaa vastaan lahjoituksia vaatekeräyksen kautta. 
Avoinna: ma-su 
Lisätietoja

Fida Hakaniemi, Hämeentie 5
Fida Hakaniemi Hämeentiellä. Myymälässä ei ole myynnissä huonekaluja.
Fidalla on maksullinen tavaroiden kotiinkuljetuspalvelu.
Lisätietoja

Wanhakierto-Finafynd – Runeberginkatu 33

Samarian hyväntekeväisyyskirppis, joka muuttanut Töölöön. Myymälässä voi tehdä erikoisti löytöjä ja monet tavarat ovat uudenveroisia. Myymälä Tunturikadun ja Runebergin kadun kulmassa.
Avoinna: ma-la
Lisätietoja

Kallio second hand,
Hämeentie 32

Pieni ja siisti second hand shop, jonka valikoimissa pääosin laadukkaita ja hyvällä maulla valikoituja tuotteita.
Avoinna: ti-pe 12-17, la 11-16
Lisätietoa

Fida Lähetystori – Hakaniemi
, Hämeentie 5 A

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa.
Hakaniemen myymälässä ei ole myynnissä huonekaluja.
Aukioloajat: ma-pe 9-18 ja la 10-16
Lisätietoja
 

Fida Lähetystori – Sörnäinen, Hämeentie 31
Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Sörnäisissä on myynnissä huonekaluja. Fidalla on myös kuljetuspalvelu.
Aukioloajat: ma-pe 9-19 ja la 10-16
Lisätietoja
 


Kumpulan Helmi -lastenvaatteiden second hand kauppa, Intiankatu 20
Entinen Vekarakirppiksen kirppis on nyt Helmi on lastenvaatteiden second hand -kauppa. Se korostaa kestävää kehitystä ja suosii uusien tavaroiden osalta kestäviä tuotteita ja suomalaista designia. Myymälästä löytyy 90 myyntipaikkaa, pieni kahvila sekä shop-in-shop uusille lastentarvikkeille. 
Lisätietoja

Kierrätyskeskus – Kyläsaari, Kyläsaarenkatu 8
Kyläsaaressa on myynnissä kaikenlaisia huonekaluja yöpöydistä ja sängyistä aina sohviin ja toimistokalusteisiin saakka. Kyläsaaresta löytyy myös takuukorjattuja ja huollettuja kodinkoneita, kuten pesukoneita, helloja sekä elektroniikkalaitteita (tietokoneita, printtereitä, videoita, stereoita ja televisioita). Tarjolla on niin ikään valaisimia, astioita, vaatteita ja urheiluvälineitä. Ilmaisosasto löytyy kaupan pihalla sijaitsevasta kontista.

Kyläsaaren kaupan alakerta on esteetön ja sinne pääsee lastenvaunujen kanssa. Yläkertaan vain portaat, ei hissiä. Erilliseen sohvamyymälään on yksi porras, ei luiskaa. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.
Kierrätyskeskuksella on kotiinkuljetuspalvelu.
Avoinna: ma-su.
Lisätietoja

Kirpputori JOTA, Vaasankatu 18 (Kallio)
Entinen Löytöretki-kirpputori on nyt JOTA-itsepalvelukirppis. Aukioloajat: ma-su.
Lisätietoja


Lopettaneet/tauolla 

Amado, Fredrikinkatu 25
Vuonna 2000 toimintansa aloittanut Amado lopetti toimintansa koronakeväänä. Amado auttoi asiakkaitaan myös erilaisten arki-, juhla-, teema-, promo -yms. tilaisuuksien stailauksessa.

Siion LähetyskirppisNordenskiöldinkatu 3 (Taka-Töölö)

Lähetyskirppiksellä on myynnissä vaatteita, kenkiä, laukkuja, huiveja, koruja, leluja, kirjoja, elektroniikkaa ja sisustustavaroita.
Tuotolla tuettiin Siion-seurakunnan ja Citymissionin toimintaa.

Konepajan Bruno, Aleksis kiven katu 17 A
Vallilan vanhalla konepaja-alueella viikonloppukirppiksiä järjestävä Bruno täytti taannoisen Valtterin kirpputorin jättämää aukkoa. Bruno oli myös vireä tapahtumakeskus. 

Oivan itsepalvelukirppis ravintola Oivan kulman takana. Paikassa myös pieni kahvila, jossa ehkä kaupungin edullisin kahvi.

Ipanainen, Siltasaarenkatu 2
Oli suosittu lastenvaatemyymälä ja kirpputori Hakaniemessä Pitkän sillan kupeessa entisen Subwayn tiloissa. Kirpparin lisäksi myi monenlaista merkkituotetta, kuten suosittuja Puky-potkupyöriä.

Kääntöpaikan Sunnuntaikirppikset, Intiankatu 1 (Toukola)
Kääntöpaikka on Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueen kulttuuri- ja asukastalo. Talo toimii sekä avoimena pajatyyppisenä tilana asukkaille että monenlaisten harrastusryhmien ja tapahtumien tilana.
Kääntöpaikan kirppis on avoinna joka kuukauden toisena sunnuntaina. Myyntipaikat ovat maksuttomia!
Avoinna joka kuukauden toinen sunnuntai kello: 10-14  

Itsepalvelukirppis Zirppari, Kolmas Linja 28
Kolmannen linjan itsepalvelukirppikselle saatoit tuoda pieniä tai isoja tavaroita ja vaatteita. Pidetty kirppis, jossa palvelusta ei tingitty. 

Recci, Unioninkatu 45 (suljettu)
Recci oli moderni kierrätysmyymälä, jonka kautta tekstiilit lähtevät kiertoon joko sellaisenaan uudelleen myytäväksi tai raaka-aineeksi uusiokäyttöön. Recci pyrki siihen, että kaatopaikoille tai poltettavaksi joutuvat kymmenet miljoonat vaatekilot voisivat tulevaisuudessa ohjautua hyötykäyttöön. 

Recci Kallio
, Helsinginkatu 16 (suljettu)
Recci oli moderni kierrätysmyymälä, jonka kautta tekstiilit lähtevät kiertoon joko sellaisenaan uudelleen myytäväksi tai raaka-aineeksi uusiokäyttöön. Recci pyrki siihen, että kaatopaikoille tai poltettavaksi joutuvat kymmenet miljoonat vaatekilot voisivat tulevaisuudessa ohjautua hyötykäyttöön. 

Omakirppis KABOOM
!, Albertinkatu 46 (Kamppi)

Vallilasta Kamppiin muuttanut itsepalvelukirppis on lopettanut toistaiseksi.

Tuuliatuu, Krunikka


Pelastusarmeijan kirpputori, Mannerheimintie 90
Pelastusarmeijan kirpputori otti vastaan vaatetavaraa, tauluja, astioita ja kaikenlaista käyttötavaraa. 

Vallilan Stoori
, Sturenkatu 36
Itsepalvelukirppis, kahvila ja vinyylilevykauppa muutti Tuusulaan, vanhan apteekin paikalle. 

Kirpun tori

Pieni kirppis Arabianrannassa. Lopettanut 2014.

Vastuukirppis, Hämeentie 75 (Hermanni)
Vastuunkantajat ry:n kirpputorin tuotto käytettiin kuntoutuskoti Tarpoilan hyväksi. 

Samaria- Shop – Tunturikatu, Tunturikatu 18 (Töölö)

Samaria-Shop löytyy Tunturikadun ja Runeberginkadun kulmasta Töölössä. Myynnissä on mm. vaatteita, kodintavaraa ja huonekaluja.

Tähti-putiikki, Abrahaminkatu 6 (Kamppi)
Tähti on secondhand–vaatekauppa, joka toimi yhdessä Stop Huumeille ry:n kanssa. 
Ehdota kiinnostavaa paikkaa Lisää kokemuksesi
<a target=*_blank* href=*https://www.littlecopenhagen.fi/*>Little Copenhagen</a> <a target=*_blank* href=*http://yle.fi*>YLE</a> Grape Station second hand shop <a target=*_blank* href=*https://www.instagram.com/foundithelsinki/*>Foundithelsinki</a>
Ehdota kuvia paikkaan

Osoite

Mannerheimintie 22
00100 Helsinki

Reittiopas opastaa sinut perille. Syötä vain oma lähtöosoitteesi kenttään.

Kerro kokemuksesi paikasta. Mistä pidit tai mikä on erityisesti mainitsemisen arvoista? *

(maks. 500 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista, vain valinnainen nimimerkki)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Tarvitseeko paikan kuvaus mielestäsi muokkausta tai lisäystä? Kirjoita muokkaus-ehdotuksesi allaolevaan kenttään.

(maks. 1000 merkkiä)
(yhteystietoja ei julkaista)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.

Ehdota kuvaa tähän paikkaan. Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeudet kuvaan ja sen julkaisemiseen.

(maks. 20 kuvaa ja 500 kilotavua)

Kuvavarmennus

Voit tällä laskutoimituksella helposti varmistaa meille (mikset myös itsellesi), ettet ole robotti.

captcha
Jos kuva on liian epäselvä tai päivitit puuttuvan tiedon, lataa uusi tehtävä klikkaamalla tästä (lomakkeen tiedot eivät katoa)

Halutessasi nosta tapahtumaasi sivuilla vapaa-aikaa suunnittelevalle yleisölle. Voit laittaa kysymyksiä sivuista tai tarjouspyynnön meille osoitteeseen: info(at)stadissa.fi.

* Pakollinen kenttä

Kiitos ehdotuksestasi! Stadissa.fi julkaisee sopivat ehdotukset sivulle.Stadissa.fi